Оля Полякова розповіла чому від неї не пішов чоловік: “Він сидить в підвалі “

Епатажна суперблондинка знає що відповісти на незручні питання журналістів, і завжди вміє підтримати атмосферу. Тому все її інтерв'ю можна розбирати на крилаті вирази.

Сьогодні співачка відвідала студію українського радіо “Люкс ФМ “. Там вона не просто розповіла про себе, а ще й представила новий хіт. Тепер трек Олі під назвою “Білий танець ” можна послухати на будь-яких музичних майданчиках країни. Однак запам’ятався виступ Ольги на радіо не тільки прем’єрою її нового хіта.

Артистка дала невелике інтерв’ю, де розповіла про головне посиланні композиції та їхні стосунки з чоловіком Вадимом через 16 років шлюбу

 

Як стверджує Ольга, її нова пісня “Білий танець ” покликана показати шанувальникам королеви кокошников не соромитися самостійно заявити чоловікові про свої почуття, а в шлюбі і зовсім брати все в свої руки. Красуня пожартувала, що насправді тримає чоловіка Вадима в підвалі і випускає лише щоб похвалитися ідеальною сімейним життям. Також Полякова поділилася – багато в чому саме вона бере ініціативу і робить якісь кроки у відносинах.

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.