Юлія Висоцька після 23 років шлюбу з Андрієм Кончаловським заявила, що хоче свободи

Російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька поділилася несподіваними думками в своєму Інстаграмі.

Юлія Висоцька є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм актриси налічує більше 1 мільйона підписників, з якими Юлія регулярно ділиться свіжими фотографіями. Цього разу Висоцька опублікувала знімок з відпочинку в Неаполі. На фото Юлія сиділа за столиком в кафе і з посмішкою дивилася вдалину. «Посидіти в кафе на площі з друзями. Замовити каву, булки, сміятися, базікати … ось чого хочеться, хочеться свободи. », – підписала знімок Висоцька.

Підписники підтримали її думки в коментарях: «Дуже хочеться свободи», «Свобода – це головне», «Ви маєте рацію, Юлія, дуже хочеться», «Ви красуня і бажання у вас теж дуже красиві».

Чутки про розлучення Висоцької і Кончаловського виявилися помилковими

Навколо шлюбу 83-річного режисера Андрія Кончаловського і 47-річної Юлії Висоцької завжди ходило багато чуток. Останні кілька років пара рідко виходить разом на світські заходи, що стало приводом для розмов про розлучення подружжя. Навіть їхні близькі друзі в одному з інтерв’ю розповіли, що трагедія в родині (мова йде про аварію, в якій сильно постраждала дочка Юлії та Андрія) вплинула на їхні стосунки і пара віддалилася один від одного. Однак самі Юлія і Андрій не коментують ці чутки. Більш того, вони не так давно обвінчалися і судячи по спільним фотографіям – у них все добре. Схоже, з роками їх шлюб лише міцнішає, незважаючи на труднощі і різницю у віці.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.