“И снова третье сентября”: у чому феномен цієї пісні і чому через неї хочуть зробити державний вихідний?

Шансон можна любити, а можна не любити. Але пісню про третє вересня знає і чув кожен, хто народився старше 2000 року. Що ж в ній такого особливого, і чим вона так чіпляє слухачів?

Дана композиція вперше була виконана Шуфутинським в 1993 році. Автор музики – Ігор Крутой, автор слів – Ігор Ніколаєв. Ця пісня стала однією з найбільш знакових для артиста, подарувала йому багато нагород і прославила далеко за межами Росії. Також трек “3-е вересня” став частиною творчого музичного альбому під назвою “Гуляй, душа”.

Продюсер Віктор Дробиш прокоментував ідею зробити вихідним 3 вересня через пісні Михайла Шуфутинського.

Михайло Шуфутинський
Михайло Шуфутинський

«Свято через пісню Шуфутинського? Знаєте, я в принципі за свята. Я думаю, що дітям після 1 вересня ще один день відпочити не завадить », – заявив він в бесіді з« Невського новинами ».

В, напередодні 3 вересня деякі жителі Петербурга заспівали уривки з хіта Шуфутинського.

Відзначимо, сьогодні о 18:00 по Москві Шуфутинський у себе в Інстаграм в прямому ефірі виконає легендарний трек для шанувальників.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.