Скандальні і шалено привабливі: все солістки групи «ВІА Гра» перших років існування

Склад легендарної групи "Віа Гра " змінювався безліч разів, і кожного разу в групу приходили молоді стильні красуні з неймовірними голосами.

Давайте згадаємо хто ж був в цій групі, хто запам’ятався шанувальника, і кого вони вже забули.

Альона Вінницька

Альона Вінницька
Альона Вінницька

Вона була учасницею найпершого складу групи «ВІА Гра». Яскрава і чарівна, вона відразу сподобалася продюсерам. За три роки в колективі Вінницька змогла добитися великих успіхів: пісні «Спроба №5», «Я не повернуся», «Стоп! Стоп! Стоп »стали хітами, які пізніше наспівували мільйони слухачів і в Україні, і в Росії.

Надія Мейхер-Грановська

Надія Мейхер-Грановська
Надія Мейхер-Грановська

Надя – одна з тих співачок, кого досі асоціюють з проектом Меладзе. Вона входить в “золотий склад “. Звичайно, вона не була видатною співачкою, але точно залишила слід у цій музичній історії. Зараз 38-річна співачка продовжує сольну кар’єру.

Тетяна Найник

Тетяна Найник
Тетяна Найник

Чи не така знаменита і легендарна. Пішла з колективу через вагітність.

Анна Седокова

Анна Седокова
Анна Седокова

Видатне декольте – це, звичайно, добре, але співати в Віа Грі – куди крутіше. Так вирішила Седокова, і пішла під крило до Меладзе. Анна – одна з небагатьох вокалісток, хто зміг побудувати сольну кар’єру після участі в групі.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Яскрава і незабутня, чарівна й приваблива до себе – саме такою була Брежнєва в той період. Навряд чи тоді хтось міг припустити, що саме з блондинкою буде пов’язаний один з найгучніших скандалів в історії групи. Віра покинула колектив влітку 2007 року, і вже тоді вона була дуже популярна. І все ж мало хто очікував, що артистка зможе так вдало стартувати в сольному плаванні. Брежнєва випустила кілька хітів, знялася в парочці фільмів і остаточно закріпилася в російському шоу-бізнесі. За кілька років ця співачка стала однією з найпопулярніших в Росії і Україні, переплюнув навіть колектив, в якому співала до цього.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.