«Засвітила зайве». Кароль полонила мережу тісним нарядом з глибоким вирізом

Українська співачка Тіна Кароль бере шанувальників не тільки відмінним вокалом, але й значними формами, на які неможливо не задивитися.

Цього разу дівчина підкорила шанувальників пристрасним фото в своїй сукні, в якому вона виходила в ролі ведучої першого ефіру “Танці з зірками “.

У коментарях фанати буквально збожеволіли від такої мальовничої краси і ніжності, яку транслює Кароль в ніжному молочному плаття.

До слова, 35-річна артистка нерідко балує шанувальників цікавими знімками. Передплатники зірки з нетерпінням чекають оновлень від красуні. Тіна хвалиться розкішними вбраннями, демонструючи шикарну фігуру.

Шанувальники не стримували свої емоції, і засипали кумира приємними словами: «Яка красива», «Сукня тріщить по швах», «повненькі для цього наряду», «Розкішна дама», «Не за розміром», «У неї такі повненькі ручки», «Ах, які очі», «Карколомне плаття», «Цілком звичайна».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.