Росіяни здивувалися справжнім іменем Гаріка Харламова: Христина Асмус народила дочку не від нього?

Нещодавно Гарік Харламов виставив у себе в Інстаграм фото з дочкою, яка в цьому році пішла в перший клас.

З огляду на зайнятість або байдужості до власної дитини, Кристина Асмус не прийшла на лінійку до дівчинки, тому в такий значущий і урочистий день її супроводжував батько. Фотозвіт про це він виклав у своєму Інстаграм-акаунті. Однак до публікації і Гарику виникло багато питань.

Публікацію він підписав так (орфографія і пунктуація автора збережені): “Ну понеслася)) Перший раз в перший клас! Анастасія Ігорівна Харламова – першокласник!) “.

У шанувальників виникло дуже багато питань – чому Ігорівна, адже її батько – Гарік? Невже Асмус народила дочку від іншого, а виховання повісила на бідного Харламова? Але всі ці плітки швидко розвіялися банальним поясненням – Гарік – це сценічний псевдонім коміка. А ось Ігор – його справжнє ім’я. Громадськість почала обговорювати, хто із знаменитостей намагається працювати під псевдонімом. Поряд з Харламовим росіяни згадали Гошу Куценко і Діму Білана. Куценко виявився Юрієм, а Білан – Віктором.

Нагадаємо, в цьому році стало відомо, що Гарік Харламов розлучився з дружиною. Христина Асмус запевнила, що розлучення вони обговорювали задовго до виходу скандального фільму «Текст». Ініціатором розриву стала Асмус.

Зараз пара по черзі виховує дочку Настю.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!