Замолював грішки: Джиган розповів про примирення з дружиною за образи і рукоприкладство

Скандальне розлучення і несподіване примирення зробили пару репера Джигана і моделі Оксани Самойлової найбільш обговорюваною в цьому році.

Шанувальники дивуються – як Самойлова пробачила Джигана після всього, що між ними сталося? Йдеться про те, що музикант вів себе не зовсім адекватно, ображав дружину, дітей, вживав надто багато алкоголю, привчав до цього дочок, навіть вживав наркотики. Тому Самойлової довелося втекти від неадекватного чоловіка в США, і посадити його в наркологічну клініку, щоб вилікувати від згубної залежності.

Коли Самойлова пробачила Джигана і відмовилася розлучатися з ним через дітей, шанувальники були дуже здивовані

Джиган з сім'єю
Джиган з сім’єю

Нещодавно репер Джиган відкрив журналістам ця завіса, і поділився секретом того, як йому вдалося помиритися з дружиною Оксаною Самойлової після гучного скандалу.

«Ми давно вже помирилися, все нормально. Довелося замолювати грішки. Головне любити її. Якщо ви любите, то у вас все буде добре », – запевнив Джиган.

Врятували від розставання з репером Джіганом попередні щасливі і безтурботні 10 років спільного життя і народження чотирьох дочок.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.