Перевтілення Кіркорова в Кончиту Вурст обернулося ганьбою: “Ось дітям хохма буде “

"Сивина в голову, а біс в ребро ", - так шанувальники знаменитого російського виконавця прокоментували його витівки на публіку.

Багато назвали перевтілення Філіпа Бедросовича ні чим іншим, як “старечим маразмом ” і “спробами повернути колишню славу “. Хоча грошей і слави у короля поп-музики Росії зараз чимало, в чому ж мотив його дивного перевтілення в Кончиту?

Все почалося з того, що музикант опублікував в своєму Інста-блозі Інстаграм відео, де приміряв жіночі

Шанувальники розділилися на два табори – одні були захоплені такими несподіваними колабораціями улюбленого артиста. А ось інші в прямому сенсі прийшли в жах – що цей дідуган витворяє і чому вчить підростаюче покоління? Негативних коментарів під відео зібралося чимало, проте сам Філіп Кіркоров на них ніяк не відреагував – мабуть, йому подобається те, що він робить, і слухати Хейтер він не збирається.

Це не єдина радикальна витівка епатажного співака. Тому немає нічого дивного в тому, що його порівняли з Кончіти.

нагадаємо, співак Кончіта Вурст – переможець “Євробачення 2014 ” нетрадиційної орієнтації.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.