Віктор Павлик забув про смерть сина і відправився в гастрольний тур

У серпні в сім'ї музиканта Віктора Павлика відбулося велике горе - помер його син Павло Павлік.

Вони разом з екс-дружиною Ларисою Созаевой підтримували Павла Павлика як могли, адже останні два роки свого життя він боровся з саркомою хребців. Онкологія застала Павла будучи 19-річним юнаком. Той якраз планував навчання у військовій академії, але через важкої недуги від освіти довелося відмовитися. Двадцять курсів хіміотерапії спочатку дали шанс на реабілітацію, однак з часом стан почав погіршуватися і в останні два місяці перед смертю стан перейшло критичну межу.

Нова дружина Віктора Павлика в перші дні після раптової кончини сина повідомила, що у її чоловіка депресія і він часом плаче

 "Віктор

Однак уже через кілька днів музикант вирішив повернутися до колишніх виступів. Хтось його звинувачує в цьому, але, як стверджує його чинна дружина Катерина Репяхова, не варто тепер все життя перебувати в жалобі. Ця величезна втрата, безумовно, стала ударом для сім’ї, але потрібно жити далі. А концерти і корпоративи допомагають Віктору Павлику відволіктися від болю.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.