66-річний Андрій Макаревич вперше вивів у світ молоду дружину після таємного весілля

Незмінний учасник рок-групи «Машина часу» Андрій Макаревич вперше з'явився на публіці з молодою дружиною. Закохані зіграли таємне весілля у грудні 2019-го.

Обраницею співака стала 36-річна єврейка Ейнат Кляйн — історик і фотограф з Ізраїлю. Вона займається вивченням Африки і Близького Сходу, організовує історичні тури, влаштовує винні дегустації, фотографує для National Geographic і не тільки.

Знайомство подружжя відбулося якраз-таки під час подорожі по Ефіопії. Там Андрію порадили Ейнат як кращого гіда — з того самого моменту все і почалося.

Эйнат Кляйн
Ейнат Кляйн

Весілля Макаревич і Кляйн зіграли в Тель-Авіві згідно єврейських традицій у вузькому колі друзів і рідних. Організацією торжества наречена займалася самостійно.

«Я зайвий раз переконався, що одружився з перфекціоністкою, яка доводить до досконалості все, за що береться», — розповів Андрій.

Ейнат зазначила, що вибір такої форми одруження пов’язаний із сімейною спадщиною, що передається з покоління в покоління від її батьків, бабусь і дідусів. Релігійність тут ні до чого.

Четвертая свадьба Андрея Макаревича
Четверте весілля Андрія Макаревича

Варто сказати, що коли весь світ оголосив про пандемію коронавірусу, закохані знаходилися в різних країнах, тому цілих кілька місяців провели в розлуці.

З першим же послабленням карантинних заходів Кляйн прилетіла до чоловіка, а днями вони разом відвідали світський захід — урочистий прийом Російського єврейського конгресу.

Макаревич и Кляйн на торжественном приеме
Макаревич і Кляйн на урочистому прийомі

За внесок в його благодійну діяльність музиканта нагородили спеціальним пам’ятним знаком. Також ним удостоїли ведучого капітал-шоу «Поле чудес» Леоніда Якубовича, співачку Тамару Гвердцителі та інших.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.