Другий ефір “Танці з зірками-2020 ” буде представлений Максом Барських і провідним Женею Кот

Це буде спільне відкриття з суддями другого ефіру. Тіна Кароль і телеведучий Юрій Горбунов представлять на головному паркеті країни пісню "A little party never killed nobody ".

Завтра 06.09.2020 року буде знову ефір “Танці з зірками-2020”. Прем’єра відбулася 31.08.2020 р

За традицією в ньому провідні Юрій Горбунов та Тіна Кароль.

Це буде спільне відкриття з суддями другого ефіру.Тіна Кароль і телеведучий Юрій Горбунов представлять на головному паркеті країни пісню “A little party never killed nobody”, а Влад Яма та Катерина Кухар порадують танцями, Григорій Чапкіс буде діджей.

 ""

Глядачів вразили постановкою режисерів проєкту Лесі Подолянко і Дмитра Гука. Також будуть запальні танці від головного хореографа проєкту Ксенії Горб. Молода мама Санта Дімопулос і Макс Леонов виконуватимуть вальс під хіт “Earth Song” – Майкла Джексона. Актор Тарас Цимбалюк та Яна Заєць представлять пристрасне танго під кавер під хіт “Bad Guy”. Екс-учасниця гурту “ВІА Гра ” Надія Мейхер і Кирило Васюк станцюють самбу під пісню “La Tortura” – Shakira.

 ""

Є інтрига в майбутньому ефірі: чи вийдуть пари Дарина Петрожіцкая з Ігорем Гелуненко та Ольга Фреймут з Іллею Падзіной. Справа в тому, що вони зараз лікуються і на карантині.

Минулорічний переможець проекту Женя Кот і телеведуча Іванна Онуфрійчук запрошені провідними на балконі.

Спецгості другого ефіру буде головний хітмейкер нашої країни співак Макс Барських, який на головному паркеті країни виконає свій новий хіт “LOVELY”.

Глядачам надається можливість голосувати за своїх фаворитів: відправляти смс і здійснювати телефонні дзвінки.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.