Вахтанг Кікабідзе. Я ненавиджу герб Радянського Союзу, серп і молот

Про це він заявив в інтерв’ю виданню Deutche Welle. Про що ще розповів відомий радянський актор та співак, читайте в нашому матеріалі.

Вахтанг Кікабідзе розповів, що дуже зрадів розвалу Радянського Союзу. За його словами, рівень життя в СРСР був занадто низьким.  Попри це, зазначив Кікабідзе, у Радянському Союзі був один плюс – це духовність громадян.

“Я ненавиджу герб Радянського Союзу, серп і молот. Це ж треба було, які мізки повинні були бути у нас, щоб такий герб країни придумати. Це все було пов’язано з, вибачте на слові, хр * новим життям цієї величезної країни”, – додав він.

Крім того, Вахтанг Кіпіані заявив, що не планує приїздити в Росію до тих пір, поки президент Володимир Путін та прем’єр-міністр Дмитро Медвєдєв перебувають при владі.

На його думку, наразі очільник Російської Федерації «відігрується» на Грузії за розвал Радянського Союзу. Він висловив занепокоєння щодо майбутнього Грузії.

«Ще більші неприємності у нас (Грузії. – Ред.) Попереду, таке у мене відчуття. Неначе нас хтось прокляв, і чим це скінчиться – невідомо. Якщо нас вчасно не приймуть в це НАТО, Грузія може зникнути», – висловив побоювання Кікабідзе.

Співак ще в 2008 році, коли тривав конфлікт між РФ та Грузією, принципово відмовився приїздити до сусідньої країни.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Салони краси, одяг і квартирне питання: яким бізнесом займаються зірки.

Нагадаємо, що Андрій Данилко здивував своєю реакцією на питання журналістів. Його поведінка тепер схожа на стиль Кіркорова.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.