Позитивна сімейка: Лілія Ребрик поділилася забавним фото з чоловіком і доньками

Телеведуча, актриса театру і кіно Лілія Ребрик показала чарівні знімки своєї сім'ї. Вихідні вдалися на славу!

Лілія Ребрик часто балує своїх шанувальників зворушливими і смішними кадрами з коханою родиною – чоловіком Андрієм Диким і дочками Діаною і Поліною. Днями старша дівчинка відзначала день народження – 30 листопад Діані виповнилося 9 років, на честь чого батьки влаштували яскраву вечірку в саду.

Лілія Ребрик пишається своєю сім’єю, і показує як вона щаслива

Теплий святковий день зоряне сімейство провело в заміському будинку. Фотографії вийшли теплими і атмосферними – на них телеведуча з чоловіком і доньками сидять на плетеному дивані, який стоїть прямо на зеленій галявині. На них зручна домашня одяг, а на очі вони поклали шматочки свіжого огірка – відомий б’юті трюк для зволоження і свіжості.

Додамо, Лілія Ребрик ось уже кілька років поспіль веде ранкову програму “Ранок з Україною ” на телеканалі Україна. Крім цього, вона грає в театрі і знімається в серіалах на тому ж каналі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.