Спека на паркеті – Горбунов співатиме, а Чапкіс йде за діджейський пульт: що подарує другий випуск “Танці з зірками ” на 1 + 1

6 вересня на телеканалі 1 + 1 - другий випуск програми "Танці з зірками ". На паркет виходять 14 пар - хореографи і найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу.

У 2 випуск проекту Танці з зірками-2020 на знаменитий паркет вийдуть 14 зіркових пар, які підкорять серця глядачів новими танцювальними композиціями.

Як пише прес-служба телеканалу, співачка Тіна Кароль і телеведучий Юрій Горбунов в цьому ефірі змінять амплуа і не тільки прокоментують виступу, а заспівають. Під час виступу ведучих, судді проекту Влад Яма та Катерина Кухар танцюватимуть, а Григорій Чапкіс – стояти за діджейським пультом. Тому, виступ точно не залишить байдужим глядачів.

Запрошеними провідними на балконі в другому прямому ефірі шоу «Танці з зірками» стануть минулорічний переможець проекту Женя Кот і телеведуча Іванна Онуфрійчук.

Крім того, глядачам цікаво як станцює хореограф Ілона Гвоздьова в своє цікаве положення – на 8 місяці вагітності?

Ілона Гвоздьова вийшла на паркет і станцювала ча-ча-ча з величезним пузом
Ілона Гвоздьова вийшла на паркет і станцювала ча-ча-ча з величезним пузом

Також фанати чекають кумира тінейджерів Позитиву (Олексія Завгороднього) і епатажну молодіжну реперша Олену Олену.

Питанням залишається те, чи залишить паркет Ольга Фреймут, у якій не відступає хвороба?

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.