Екс-дружина Віктора Павліка розповіла про давню мрію покійного сина: сьогодні місяць з дня його смерті

Сьогодні екс-дружина Віктора Павліка розповіла підписникам про давню мрію покійного сина. Лора Созаєва вирішила поділитися цим саме зараз, адже пройшов рівно місяць з моменту смерті Павла.

Молодий чоловік навчався в Академії Служби безпеки України, куди під час вступу необхідно здати норматив з бігу. За словами Лариси, вмовити дитину тренуватися самому було неможливо.

Щоб підтримати Пашу, любляча мати прокидалася о 6 ранку, будила його і бігла поруч, щоб він не сів десь в парку на лавці. Це при тому, що сама вона ненавидить бігати.

Лора Созаева с сыном
Лора Созаєва з сином

Коли хлопець поступив, то біг йому вже став подобатися, з цим і пов’язане його останнє бажання:

«Мріяв, коли одужає, бігти по набережній. А буквально за місяць до свого відходу він запитав: “Мам, а чому ти не бігаєш?”. “Біжу, Пашенько, біжу!”», — написала колишня дружина співака у себе в Facebook.

Беги, Лора, беги!Когда сын поступал в академию, нужно было сдавать норматив по бегу. Уговорить его тренироваться одному…

Opublikowany przez Лора Созаева Sobota, 5 września 2020

Користувачі мережі дуже зворушилися історією Лариси, тому в коментарях обсипали її словами підтримки:

  • «Лорочка, ви просто фантастична жінка!»;
  • «Бажаю вам сил і терпіння. Рух — це життя. Ви дуже сильна духом!»;
  • «Дякую за спогади. Ви молодець»;
  • «Ви надзвичайна! Для багатьох стали прикладом»;
  • «Така слабка і одночасно сильна жінка. Тримайтеся, ви зможете».

Хтось навіть просив Ларису написати книгу про те, як пережити таку втрату, на що вона відповіла так: «Не уявляю як… Але подумаю».

Бывшая жена Виктора Павлика Лариса Созаева
Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва

Павло Павлік помер на початку серпня від важкої хвороби. Два роки виснажливої хіміотерапії не допомогли йому подолати рак — 20 червня його стан погіршився, а вже 7 серпня син Віктора Павліка помер на 22-му році життя.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.