(ВІДЕО) Настя Каменських готується до материнства, поки Потап виховує сина від Ірини Горової

Українська співачка Настя Каменських опублікувала зворушливе відео зі своїми цуценятами.

“Потомство ” Каменських привела її собачка Мі-ми ще на початку серпня. Тоді співачка повідомила про поповнення у своїй родині, і шанувальники подумали, що мова йде про те, що сама вона вагітна.

Нагадаємо, чутки про вагітність дружини Потапа ще раз підтвердилися на День Незалежності в цьому році. Тоді співачка виступала на каналі “Україна ” в обтягуючому білій сукні з помітним животиком. Сама вона ніяк не коментує це положення, тому до кінця невідомо чи вагітна вона. Однак через кілька днів NK підтвердила підозри фанатів, опублікувавши знімок в купальному костюмі, де видніються її округлилися в області талії форми.

Також додамо, що Настя і Потап в шлюбі з весни 2019 року. Це при тому, що їхні стосунки тривають набагато довше, просто до цього пара їх приховувала. Весілля відбулося із запрошенням популярних зірок, які і розсекретили – лід між партнерами нарешті розтанув і вони зважилися розповісти про свої почуття.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.