Реакція Таюне на роман Олега Винника та Олени Шоптенко: дружина повелителя вовчиць поступилася місцем іншій

Повелитель вовчиць бере участь у «Танцях з зірками», де його партнеркою стала хореограф, яка колись привела до перемоги нинішнього президента країни Володимира Зеленського. Стала відома реакція Таюне на роман Винника та Шоптенко.

Бек-вокалістку вітчизняного натурального блондина Таїсію Сватко всі вважають його дружиною. Варто відзначити, що сам співак намагається не афішувати своє особисте життя, вважаючи, що шанувальники повинні цікавитися тільки його творчістю.

Однак настирливі ЗМІ побували в рідному селі Олега, де місцеві жителі розповіли, що з Таюне він разом ще зі студентства. Більш того, у подружжя підростає син Юліан. Хлопчику зараз 15, а живе і вчиться він в Німеччині.

Бэк-вокалистка Олега Винника Таисия Сватко
Бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко

Не виключено, що факт наявності коханої жінки артист приховував від публіки, щоб привернути до себе більше фанаток. Безсумнівно, йому це вдалося.

Як улюбленця мільйонів українок, Винника не раз запрошували в «Танці з зірками». Нарешті в цьому році він зважився на участь, хоча нічого складнішого хореографії для нього немає. Виконавець танцює в парі з добре відомою публіці Оленою Шоптенко.

Минуло всього два ефіри, але ця парочка стала однією з найбільш обговорюваних на проекті. Вся справа в тому, як ніжно і трепетно Олег відноситься до своєї партнерки.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Звичайно, шанувальниці стурбовані таким станом справ, адже відносини між учасниками наштовхують на деякі припущення. Цілком можливо, співак крутить роман на паркеті прямо на очах у Таюне. Проте вона відкрито підтримала і його, і Олену, поставивши лайк під фотографією чоловіка з танцівницею.

Таюне поставила лайк під фото Олега з Оленою
Таюне поставила лайк під фото Олега з Оленою

Раніше вона також побажала Виннику удачі, присвятивши цьому окрему публікацію в Instagram. Судячи з усього, причин переживати немає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.