Михайлу Єфремову винесли вирок за вчинення ДТП в нетверезому стані Важлива новина

Відомому російському акторові Михайлу Єфремову винесли вирок. Свій термін за скоєння ДТП у нетверезому стані артист буде відбувати в колонії загального режиму.

Сьогодні, 8 вересня, відбулося фінальне судове засідання у справі про смертельне ДТП за участю зірки. Біля будівлі Пресненського суду зібралася група підтримки Михайла Олеговича в складі сестри, дружини, Микити Висоцького, Івана Охлобистіна, Микити Джигурди, Гаріка Сукачова та навіть справжнього шамана.

Шаман у будівлі суду
Шаман біля будівлі суду

На цьому дивацтва не закінчилися — поліцейські затримали “чорного мага”, який чаклував над фотографіями підсудного і адвоката потерпілих Олександра Добровінського.

Не обійшлося і без тих, хто виступає проти Єфремова. З цього приводу організувався цілий барабанний марш, відео з яким опублікував Telegram-канал Mash.

Суддею артиста стала Олена Абрамова з бездоганною репутацією. Вона ж відправила за грати футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва.

Згідно зі свідченнями експерта, причиною смерті 57-річного Сергія Захарова, в чию машину врізався герой статті, стали множинні травми. На наступний ранок після госпіталізації він помер.

Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров
Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров

Несправностей гальмівної системи джипа Михайла не виявлено, а саме вона на ранньому етапі розгляду справи була однією з версій Ельмана Пашаєва. Також суд не приймає до уваги слова обвинуваченого про те, що він не пам’ятає, що сталося, як і свідків захисту, які говорили, що в момент ДТП артист сидів на пасажирському сидінні.

Після розгляду всіх доказів суддя вибрала запобіжний захід для Єфремова — актора чекають 8 років ув’язнення в колонії загального режиму і виплата 800 тисяч рублів (трохи більше 290 титяч гривень) на користь сина Захарова та позбавлення права керувати транспортом на 3 роки.

Термін реальний, не умовний, тому його відразу ж заарештували після оголошення вироку.

Михайло Єфремов зі своїми адвокатами слухає вирок з опущеною головою
Михайло Єфремов зі своїми адвокатами слухає вирок з опущеною голово

Нагадаємо, 8 червня героя статті, знаходячись в нетверезому стані, їхав по Садовому кільцю на своєму Grand Cherokee, не впорався з керуванням і врізався на зустрічній смузі в автофургон Lada. Його водій в результаті аварії загинув.

Звинувачення наполягало засудити знаменитість до майже максимального терміну за цією статтею — до 11 років в’язниці з подальшим позбавленням водійських прав, виплатою старшому синові загиблого 500 тисяч рублів і по рублю іншим трьом родичам Сергія.

Адвокат сім'ї Захарових Олександр Добровінський
Адвокат сім’ї Захарових Олександр Добровінський

Захист просив не позбавляти Єфремова свободи і в крайньому випадку відправити в колонію-поселення.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.