Хто за знаком зодіаку найпопулярніші зірки і як це відбивається на їхній творчості? Кіркоров, Басков, Пугачова, Орбакайте, Білан та інші

Ми завжди оцінюємо зірок за їхніми образами та словами, а ті, хто вірять в астрологію, можуть копнути глибше і знайти поясненнях їх поведінки і епатажних витівок.

Сьогодні ми вирішили дізнатися хто за гороскопом найзнаменитіші особистості шоу-бізнесу і зіставити це з їхньою поведінкою і звичками.

Філіп Кіркоров з’явився на світло в кінці квітня, тому його знак зодіаку – «тілець», а за східним (китайському) гороскопу Кіркоров народився в рік червоної вогняної «кози».

Наряди Філіпа Кіркорова
Наряди Філіпа Кіркорова

Микола Басков зодіаку ваги. Саме тому він часто коливається при виборі концертних нарядів, звукозаписної студії або обкладинки на новий альбом. Чи помічали?

Микола Басков Амурський тигр
Микола Басков Амурський тигр

Алла з’явилася на світ в середині квітня, тому її знак зодіаку – «баран», а за східним (китайському) гороскопу Пугачова народилася в рік жовтого земляного «бика». Саме тому вона наполегливо трудиться для досягнення своїх результатів, уперта, наполеглива, розмірене. Навіть по молодості за нею нечасто помічали імпульсивні або різкі висловлювання.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Крістіна Орбакайте знаменита особистість. Вона має цікаву зовнішністю і не менш цікавим характером.

Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте

Христина зодіаку близнюк. Представники даного знака безбашенних і завжди щось експериментують у своєму житті. Насиченість фарб наповнює їх не спокійне життя. Найбільше в них мені подобається те, що вони люблять інтелектуально розвиватися і роблять це з величезним задоволенням.

Діма Миколайович Білан за східним гороскопом Півень, а по знаку зодіаку – Козеріг. Це цілком виправдовує його якусь надмірну впевненість в собі і, звичайно ж, безмірну любов до себе ж.

Дима Білан
Дима Білан
spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.