Пошматувало обличчя: як виглядає Алла Пугачова після нападу крупним планом?

Алла Борисівна Пугачова з кожним днем не молодіє. Дивлячись на фото останніх місяців можна побачити, що збільшується і кількість її зморшок, і їх глибина.

Не допомагають вже навіть численні підтяжки, якими Примадонна намагається приховати свій справжній вік. У мережу просочилися справжні фотографії Пугачової без фільтрів. І там видно крупним планом, що старенька вже здає свої позиції.

Постаріла Пугачова крупним планом
Постаріла Пугачова крупним планом

Все частіше в мережі з’являються знімки змінилася співачки Алли Пугачової. На ряді знімків співачка загальним планом, і там її глибокі мішки під очима ще не так кидаються.

«Без фільтрів. Найкраща », – підписані фотографії представниками фан-клубу. Але від шанувальників нічого не сховаєш, і в коментарях вони почали писати, що подібні фотографії не найвдаліші. «Невдале фото», «Вид втомлений, вам потрібно більше відпочивати», – прокоментували користувачі.

Постаріла Пугачова крупним планом
Постаріла Пугачова крупним планом

Однак більшість шанувальників відзначили, що це просто невдалі фотографії і підтримали Пугачову – «Алла Борисівна, ви молодець … Хто пише гидоти, нехай частіше дивиться на себе в дзеркало», «Гідна жінка», «Красива».

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".