Панін на колінах проситиме помилування для Єфремова: Буду біля Мавзолею на колінах просити, щоб помилували Мішу

Новина про восьмирічний вироку Єфремова швидко розлетілася, і колеги почали по черзі висловлюватися на підтримку або в протест такого рішення.

Рішення суду багато колег популярного актора визнали несправедливим – термін повинен бути набагато більше, проте знайшлися і захисника Єфремова, які просять пощади для актора. Одним з них став і епатажний актор Олексій Панін. Так-так, це той самий любитель собак і жіночих панчіх в сіточку.

Як стверджує знаменитість, він готовий йти до президента країни, стає на коліна і вимагати помилування для свого друга

Єфремов і Панін
Єфремов і Панін

«Якщо для цього потрібно, щоб артисти і взагалі люди, які нерівно дихають до цієї історії, вийшли на вулиці і встали б на коліна перед президентом, я буду в перших рядах. Буду біля Мавзолею на колінах просити президента, щоб помилували Мішу Єфремова », – заявив Панін виданню ” Рідус “.

Не один Панін зібрався звертатися до президента, щоб актора помилували. Кум і колега по роботі Іван Охлобистін (Биков в серіалі “Інтерни “) також зробив заяву із зверненням до Володимира Володимировича Путіна. У ньому Охлобистін вказав, що Єфремов хороша людина, і ні за що б не зробив такий страшний злочин умисно.

Як би там не було, суд вже виніс вирок. За провокування аварії зі смертельними наслідками Феміда зобов’язала Єфремова виплатити 800 тисяч рублів компенсації сім’ї потерпілого. І також Михайло залишається за гратами на 8 років. Протягом п’яти днів захист може оскаржити рішення.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.