Висоцька показала постарілого Кончаловського: приховує зморшки за маскою, а сивину – під капелюхом

Шлюб Висоцької і Кончаловського - справжній приклад для наслідування.

Пара прожила разом 20 років, і продовжує любити один одного як в перший день. Це при тому, що Юлія – п’ята дружина Андрія, а спочатку вона була його коханкою. Також вони пережили страшну аварію, після якої дочка впала в восьмирічну кому. Але, незважаючи на всі ці проблеми, люблять один одного і є прикладом для наслідування.

Більше про цю красивою історії кохання, яка трапилася в ліфті, ви можете дізнатися на нашому Ютуб-каналі.

 

Сьогодні Юлія Висоцька опублікувала зворушливе фото зі своїм помітно постарілим чоловіком

 

Вона була небагатослівна в описі до публікації, просто побажала шанувальникам доброго ранку. Зараз вони обидва знаходяться на відпустці в Венеції. Поїхав з ними їхній син – невідомо. Але пара виглядає закоханої і відпочила.

У коментарях шанувальників обурило те, що Кончаловський неабияк постарів і ховає свої глибокі зморшки під медичною маскою, а сиве волосся – під капелюхом. Юлія теж не молодіє, але на цьому фото виглядає свіжою і відпочила.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.