Більше немає сил приховувати: Галкін проговорився про розлучення з Примадонною

Розлучення Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна став найбільш обговорюваною подією цього тижня. Проте чи так це? Чи правда, що зоряне сімейство вирішило розійтися?

Максим Галкін в перший день поширення цих чуток виклав у себе в Інстаграм пост з фразою: “Не дочекаєтесь, заздрісники! “. На ньому Алла і її чоловік позують на камеру, роблячи Селфі в придуркуватому настрої.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Перше, на що звертають увагу заздрісники і недоброзичливці – різниця у віці у пари. На момент їхнього знайомства Галкіну було 27 років, а Примадонні – 55. Тому в мережі активно розганяють те, що співачка і пародист не зійшлися в побутовому плані. Але, схоже, самого подружжя це анітрохи не бентежить.

Крім того, вони зміцнюють відносини, адже виховують двійнят Єлизавету і Гаррі, які в цьому році вперше пішли в школу.

Шанувальники в коментарях підтримали пару і побажали їм довгих спільних років

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін познайомилися в 19 років тому на фестивалю мистецтв «Слов’янський базар» у Вітебську. Молодого коміка, у якого на фестивалю був перший сольний концерт, Пугачової представив Філіп Кіркоров. До слова, саме Кіркоров був тоді чоловіком Алли Борисівни. Саме з тих пір між зірками закрутилися стосунки.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.