Олег Винник — чоловік нарозхват: Таюне намагається посунути не одна Шоптенко. Камінська теж встала в чергу

Український натуральний блондин Олег Винник воістину чоловік нарозхват. На його увагу претендує не тільки Таюне і мова не про мільйони відданих вовчиць.

У новому сезоні «Танців з зірками» співак танцює в парі з Оленою Шоптенко. Вони зараз проводять дуже багато часу разом, чим змушують прихильниць переживати — невже артист крутить роман на паркеті, коли вдома його чекає кохана дружина?

Подібні домисли не безпідставні, адже варто тільки поглянути на те, з якою ніжністю і трепетом Олег відноситься до своєї партнерки, і все стає зрозуміло.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Відзначимо, публіка впевнена, що Винник одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко, хоча можливе подружжя ніколи не підтверджувало цю інформацію.

Проте, за словами місцевих жителів рідного села Олега, пара знаходиться у відносинах ще зі студентства. Більш того, у них підростає 15-річний син Юліан, який живе і вчиться в Німеччині.

Олег Винник и Таюне
Олег Винник і Таюне

До Шоптенко приєдналася ще одна учасниця «Танців» — солістка дуету «НеАнгели» Слава Камінська. Співачка намагалася підкорити паркет в минулому сезоні, однак через отриману на тренуванні травму була змушена покинути проект. У цьому році вона вирішила взяти реванш.

Зірка поділилася у соцмережах гарячим знімком з Олегом, який підписала дуже інтригуюче:

«До цього фото не потрібні слова», — написала Камінська.

Реакція підписників не змусила на себе чекати і вони тут же засипали пост коментарями:

  • «Вовчиці вже плетуть ляльки вуду»;
  • «Ось це пара!»;
  • «Дуже добре виглядаєте»;
  • «Я ревную!»;
  • «Забрав у свій полон?».

Цікаво, що партнери Винника і Камінської (Шоптенко і Дікусар) — колишні чоловік і дружина. Їх зіткнення обіцяє бути захоплюючим.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.