Стало відомо, в яких умовах Михайло Єфремов знаходиться в СІЗО

Справа Михайла Єфремова нарешті отримала розв'язку.

8 вересня суддя винесла Михайлу Єфремову вирок. Артиста визнали винним в ДТП, в якому загинула людина, і засудили до восьми років колонії загального режиму. Єфремова повели в наручниках прямо із залу суду. Зараз він знаходиться на карантині в слідчому ізоляторі №5 «Водник».

Єфремов в залі суду
Єфремов в залі суду

Відомо, що Єфремова поселили в карантинну камеру, де знаходяться ще 2 ув’язнених – громадянин Росії і Білорусії. Умови проживання там непогані – в камері є все необхідне, хоча ремонт там робили давно. Однак умови життя там краще, ніж у багатьох армійських казармах, в яких живуть солдати. Ув’язнені можуть дивитися телевізор, відвідувати спортивний зал, бібліотеку, а також дзвонити родичам в певний час. У камері є доступ до холодної і гарячої води. Також, якщо укладений запланує тривале побачення, йому нададуть спеціальну кімнату, яка обладнана душем, кондиціонером, мікрохвильовою піччю і іншою необхідною технікою. На території СІЗО проводяться розважальні та спортивні заходи і навіть є сцена.
Відомо, що актор може відбував весь термін в цьому СІЗО і навіть працювати за зарплату, так як вперше засуджений.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.