У кого крутіше костюми на сцені: Микола Басков або Філіп Кіркоров?

Два одвічних протистояння - Басков і Кіркоров. Вони змагаються у всьому - від текстів пісень до укладання волосся. Настав час дізнатися хто ж з них більш стильно і епатажно виходить на сцену.

Костюми у співаків різні, проте їх об’єднує одне – бажання виділиться з натовпу і переграти свого конкурента. У них це іноді виходить добре, а іноді так, що соромно стає навіть глядачам.

Порівняння костюмів Філіпа і Миколи на популярних заходах

Філіп Кіркоров в образі короля – золото, блиск і трони – атрибути, які допомагають зірці бути собою.

Філіп Кіркоров в образі короля
Філіп Кіркоров в образі короля

Басков влаштував феєрію на «Новій хвилі» – за рік до цього артист прикріпив собі на інтимне місце морду тигра. Цього разу місце хижака зайняла черепашка. Номер був виконаний в морському стилі, на тіло артист надів накладної блакитний прес.

Морський бог Басков
Морський бог Баско

Кіркоров в жупані з соболями і позолотою – каптан, шапка, чоботи, розшиті самоцвітами і стразами. У цьому костюмі також присутній соболиний хутро.

Кіркоров в жупані з соболями
Кіркоров в жупані з соболями

Костюм імені .. себе! Так, Басков вміє дивувати. Психологи запевняють, що позитивні зміни в житті починаються тільки з любові до себе. Власне, артист сприйняв цю раду дуже близько до серця і кинувся ярмо виконувати з максимальною відповідальністю!

Костюм імені Баскова
Костюм імені Баскова

Костюми Філіпа Бедросовича нерідко поєднують непоєднуване елементи – пір’я, стрази і еполети в одному образі, як, наприклад, тут. Питання про смак стилістів зірки залишилося відкритим, але привернути увагу до артиста вдалося чудово.

Кіркоров одягнув костюм павича
Кіркоров одягнув костюм павича

Микола Басков – імператор Китаю? Після таких нарядів Колі буде складно когось здивувати.

імператор Китаю
імператор Китаю

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.