Прах Валентини Легкоступової опинився на смітнику, поки діти були зайняті: пролежав нікому не потрібний 2 тижні

У серпні весь світ шоу-бізнесу був вражений новиною про смерть виконавиці всіма улюбленого хіта «Ягода-малина». Рідні вирішили її кремувати, а в підсумку прах Валентини Легкоступової просто викинули на смітник.

Всього лише за місяць до смерті 54-річна героїня статті втретє вийшла заміж і будувала грандіозні плани на майбутнє. Однак їм не судилося збутися, адже її життя обірвалося надто несподівано. Громадськість впевнена — у всьому винен новоспечений чоловік артистки Юрій Фірсов.

Венчание Валентины и Юрия
Вінчання Валентини і Юрія

За словами дочки Валентини Анетти, після весілля вона довгий час не могла зв’язатися з матір’ю, тому без попередження поїхала до неї додому.

Там вона застала неабияк підпилих молодят і тоді ж побачила на тілі у зірки множинні гематоми. Легкоступова при цьому не змогла пояснити їх походження, оскільки нічого не пам’ятала. Вже пізніше стало відомо, що співачка сильно вдарилася головою, коли впала у ванній.

У слідства є дві версії події — нещасний випадок або домашнє насильство. Проте дочка знаменитості звинувачує Фірсова, адже якби він відразу все розповів, то вони вчасно звернулися б до лікаря і маму можна було б врятувати.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Після церемонії прощання Валентину кремували і якщо в день похорону було невідомо, що саме рідні збираються вчинити з її прахом, то вчора знайомий її дітей заявив, що він опинився на смітнику. Про це повідомив портал POPCAKE.

Як розповів інсайдер, Анетта і Матвій (син співачки) були зайняті іншими “важливими справами”, нападаючи зі звинуваченнями на вдівця Юрія. Співробітники крематорію тим часом прочекали цілих два тижні, нікого не дочекалися викинули урну Легкоступової. В результаті покійна зірка залишилася без місця поховання.

Дочь и сын Легкоступовой
Дочка і син Легкоступової

Її родичі поки не дали жодних коментарів з цього приводу, так що продовжуємо стежити за ситуацією й надалі.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.