Потрапити на шоу до Максима Галкіна можна тільки через ліжко, що Алла Пугачова і зробила: не проблема

Нарешті почався новий сезон «Музикаліті» — проект чоловіка Алли Пугачової, в якому співаки і співачки різних поколінь оцінюють сучасну музику. Виявилося, що потрапити на шоу до Максима Галкіна можна виключно через ліжко.

Варто відзначити, що зіркове подружжя мають іскрометне почуттям гумору, що безсумнівно позитивно позначається на їхніх стосунках. Така дотепність передалася і підростаючим двійнятам пари Лізі та Гаррі.

В останньому випуску «Музикаліті» в гостях у Максима були його кохана дружина і репер Баста (Василь Вакуленко). Під відео зібралося як ніколи багато добрих коментарів на адресу всіх учасників. Особливо користувачі оцінили, як Алла Борисівна вміє посміятися над собою і ніколи не ображається на різного роду підколи.

Выпуск Музыкалити с Аллой Пугачевой и Бастой
Випуск Музикаліті з Аллою Пугачовою та Бастою

У вступі Галкін іронічно підтвердив слова коментаторів про те, що всі треки, які звучать в передачі, проплачені, так само як і гості, тому нових облич і немає:

«Відповідально заявляю, що все так і є. Тому сьогодні у мене в гостях Баста, який потрапив на шоу по знайомству, і Алла Пугачова — вона потрапила сюди через ліжко», — звернувся гуморист до глядачів.

Примадонна не пропустила мимо вух промову чоловіка і зі сміхом підколола його: «Шо ти брешеш?».

Максим и Алла
Максим і Алла

Тоді Максим зізнався, що насправді Примадонна прийшла на зйомку тільки заради того, щоб перевірити, чи дійсно він тут працює.

У загальному і цілому випуск вийшов досить душевний. На самому початку Пугачова відзначила, що захоплюється творчістю Басти:

«Мені хтось сказав: “Такий Баста є”. Я подивилася, нічого хлопець, сподобався. Потім, коли він в «Голосі» сидів, я взагалі закохалася».

Примадонна
Примадонна

Реакція Галкіна на слова дружини заслуговує на окрему увагу:

«Я не знав, що ти закохалася. Я в принципі тому Басту і покликав, бо Алла любить молодих і перспективних, а тут я нічим не ризикую».

Репер, звичайно ж, посміявся і зніяковів через компліменти Алли Борисівни. Втім, його можна зрозуміти — почути похвалу від легендарної співачки доводиться не всім!

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.