Дружина Комарова Олександра Кучеренко стала мамою і наставником для сироти

Ще коли Кучеренко кілька років тому претендувала на звання "Міс Україна ", дівчина говорила, що в своєму житті ставить благодійність і допомогу іншим на почесне місце.

Сьогодні успішна модель і телеведуча хоч і перестала брати участь в конкурсах краси, але продовжує свою благу місію. Дружина самого популярного ведучого України та автора тревел-передачі “Світ навиворіт ” Дмитра Комарова привітала всіх дівчат зі святом – міжнародним Днем Краси, який святкується 9 вересня.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Також дівчина поділилася останніми новинами своєї участі у всеукраїнському проекті “Наставніцтво “. Кучеренко розповіла, що краса – це не перший компонент, за яким можна вимірювати людяність.

Відзначимо, після того як вона виграла конкурс, вона стала учасником програми Наставництва і продовжує допомагати дітям, які навчаються в інтернатах і з яких-небудь причин позбавлені батьківського піклування. Кучеренко розповіла, що даний проект створений для того, щоб популярні і успішні люди допомогли юним підліткам без батьківського піклування та авторитету допомогти визначитися з майбутнім по життю. Для цього було проведено марафон під назвою «Profi-mentor».

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.