Молдавський красавчик Дан Балан вже рік зустрічається з харківською королевою краси: кинув Тіну Кароль

Як подейкують в ЗМІ, вони познайомився з харків'янкою, коли в черговий раз приїхав туди виступати.

Незважаючи на те, що йому довгий час приписують роман з колегою по цеху Тіною Кароль, він встигає будувати інші інтрижки на стороні. Адже українська виконавиця розкішна жінка як для такої людини, як Балан, що не пропускає жодної спідниці. Тим більше, гарячі молдавські коріння дають про себе знати.

Дан Балан
Дан Балан

Спочатку злі язики і шанувальники подейкували, що Балан нерівно дивиться на танцівницю колективу Світлану Соколову. Працівники творчої групи навіть бачили, як вони після виступу і репетицій йшли разом. А потім на День народження Дана Балана та ж Соколова виявилася серед запрошених гостей.

Дан Балан
Дан Балан

Після закінчення сезону на пісенному шоу, Дан Балан поїхав в світове турне і з дівчиною більше не зустрічався. Але шанувальники подейкують, що вони вирішили залишити свій роман у таємниці. Або є друга версія – для нього це була всього лише інтрижка, а на нових гастролях буде нова “модель “.

Дан Балан на сцені
Дан Балан на сце

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.