Королева пояснила, що заважало дружбі з Пугачовою: у всьому винні чоловіки

Співачка Наташа Корольова в інтерв'ю з Лаурою Джугелією пояснила, чому вони так і не стали близькі з Аллою Борисівною.

Виявилося, всьому виною колишній чоловік співачки Ігор Ніколаєв. Одного разу композитор привів Королеву в будинок Пугачової на Тверській, де тоді ще зовсім молодий виконавиці довелося проходити своєрідну творчу «перевірку».

«Ігор – її придворний композитор, вона метресса, дала йому путівку в життя. А тут він відбивається від рук: закохався в якусь, і вся Москва про це говорить. Все ще ускладнювалося тим, що Ігор був одружений, росла дочка. Звичайно, була певна дистанція ».

Наташа Корольова і Алла Пугачова
Наташа Корольова і Алла Пугачова

Навіть через роки подругами стати так і не вдалося, хоча саме Примадонна підтримала жінку в момент розлучення з композитором

 

Нагадаємо, раніше ми писали матеріал: П’ять причин, чому Галкін і Пугачова досі разом: несподівані обставини. Там ви знайдете правдиву відповідь на питання чому пара з такою величезною різницею у віці до сих пір разом.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.