“Невиліковно хворий “: зірка серіалу “Свати ” Добронравов стривожив діагнозом

Легендарний Іван Будько може знову відмовитися від зйомок сьомого сезону серіалу "Свати ".

Зараз він зробив резонансну заяву – вже досить тривалий кількість часу страждає від хвороби і не може її подолати. Сам актор прославився в першу чергу по ситкому “Свати “, але за його плечима десятки інших рейтингових проект, наприклад, гумористичне шоу “6 кадрів “. Також він є заслуженим артистом театру. В інтерв’ю Добронравов-старший зізнався, що останнім часом все частіше замислюється над відходом з кар’єри, мовляв, всі свої ролі вже зіграв.

Ці думки настільки нав’язливі, що Добронравов вважає їх хворобою

Федір Добронравов
Федір Добронравов

Його комедійний талант настільки широкий, що шанувальники просто не можуть відпустити такого великого актора зі сцени.

Федір Добронравов з синами Віктором і Іваном
Федір Добронравов з синами Віктором і Іваном

“Слава богу, поруч зі мною була дружина, яка прийняла на себе основний тягар домашніх справ і виховання синів і дала мені можливість займатися тільки професією. Я дуже вдячний їй за це. Знаєте, як я жив? Я заходив до театру восени, а виходив, дивився по сторонам – а там весна. Ми з дружиною 38 років разом, ось ще дав би бог стільки ж, і я був би щасливий “, – поділився серіальний ” Іван Будько “в коментарі журналістам.

Федір Добронравов
Федір Добронравов

Також він додав, що кидати незавершені проекти він не буде, якщо не виникне критичної ситуації – йдеться про проблеми зі здоров’ям. А вони у Федора трапляються нерідко, особливо після інсульту, перенесеного в 2018 році.

Чи не втратити віру в себе Добронравову, за його словами, допомогли не тільки дружина і сім’я, але і колеги по цеху.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.