Даша Квіткова розповіла про наслідки аварії, в яку вони потрапили разом з Микитою Добриніним

Дружина Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла, чим для них обернулася аварія, в яку вони потрапили в кінці літа. Головний герой дев'ятого «Холостяка» на СТБ разом з дружиною стали учасниками ДТП.

У неділю 30 серпня пара поверталася додому з Одеси до Києва на автомобілі. Під вечір у сутінках на під’їзді до столиці в їх машину ззаду врізалося інше авто на швидкості.

На щастя, лікарі швидкої і поліція швидко дісталися до місця події, тому всім постраждалим вчасно була надана перша допомога.

Через досить сильний удар у обох автомобілів істотні пошкодження, але головне, що всі залишилися живими. Микита отримав садна, а Дарина, хоч і їхала пристебнута, вдарилася обличчям об передню панель, що обернулося тріщиною перенісся.

Фото с места происшествия из Instagram Даши Квитковой
Фото з місця події з Instagram Даші Квіткової

Морально від аварії новоспечена дружина Добриніна ще не оговталася. За її словами, тепер вона боїться кожного звуку на дорозі і в цілому їздить дуже нервово. Саме тому дівчина просить підписників берегти себе і цінувати кожен момент в житті:

«На жаль, ніхто не застрахований від ідіотів на дорозі. Ти будеш спокійно виїжджати з парковки, а він в’їде тобі на швидкості вбік, тому що дивився серіал за кермом або “не помітив”. Ми не можемо нести відповідальність за інших, але ми можемо нести її за себе».

Свадьба Добрынина и Квитковой
Весілля Добриніна і Квіткової

Квіткова акцентує увагу на тому, що в машині важливо завжди бути пристебнутим і навіть сидячи ззаду, а поспішати ніколи і нікуди не потрібно:

«Для нас цей день був великим уроком. Ми дякували всесвіт, що все закінчилося саме так. Дрібні травми — це нічого в порівнянні з тим, що могло статися», — написала героїня статті.

Финал девятого сезона шоу «Холостяк»
Фінал дев’ятого сезону шоу «Холостяк»

Нагадаємо, Микита і Даша разом з весни 2019-го. Примітно, що це перша пара, яка зіграла весілля після участі в українському «Холостяку».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.