Філіп Кіркоров продає свої невипрані труси за півмільйона рублів – хто дасть більше?

Очевидно після карантину справах з фінансами зовсім швах і король естради Росії вирішив таким чином поправити матеріальне становище?

Днями на онлайн-майданчику Авіто з’явилося дуже цікаве оголошення для шанувальників короля російської поп-музики – на продаж виставлені особисті поношені труси Філіпа Бедросовича.

В оголошенні також написано що це справжній ЕКСКЛЮЗИВ в єдиному екземплярі, взятий з гардероба співака. Напевно же ж там і “аромат ” попи (і не тільки) зірки залишився, і пото-жирові сліди разом з ДНК (привіт шанувальникам серіалу “Слід”).

Труси на Авито
Труси на Авіто

Заманливо, звичайно. Ось тільки ціна кусюча – 500 тисяч рублів (186 тисяч гривень).

Ті, хто постійно тусується на майданчику Авіто, стверджують, що за день до цього ті ж труси продавали за мільйон. Потім власник цього воістину безцінного скарбу, швидше за все, зрозумів, що загнув занадто багато і зробив 50% знижку. Ну щоб скоріше продати – гроші, напевно, терміново потрібні.

Теж труселя нічого
Теж труселя нічого

Автор оголошення побажав залишитися анонімним. Виникає закономірне питання – а чи не сам Бедросович вирішив на собі підзаробити?

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.