(Відео) Юрій Горбунов схопив Тіну Кароль за попу, коли Катя Осадча була поруч: конфуз на сцені

У житті артистів без конфузів на сцені не буває. Ось, наприклад, український шоумен Юрій Горбунов схопив Тіну Кароль за п'яту точку, а його дружина Катя Осадча в цей час стояла поруч і все бачила.

Минулорічний «Вечір прем’єр» перестав бути томним саме після витівки чоловіка ведучої «Світського життя». Звичайно, таке просто не могло пройти повз публіки, тому фотографія з місця подій відразу ж розлетілася по мережі.

Стурбовані шанувальники пари Осадчої і Горбунова занепокоїлися — невже їх шлюб дав тріщину? Втім, ці переживання можна зрозуміти, адже який люблячий чоловік буде без краплі сорому приставати до іншої жінки на очах у своєї обраниці?

Юрий Горбунов и Катя Осадчая
Юрій Горбунов та Катя Осадча

А якщо ще й врахувати, що та сама інша — не проста зустрічна, а поп-діва вітчизняного шоу-бізнесу Тіна Кароль, у якої Катерина неодноразово брала інтерв’ю, то питань стає все більше.

Як пізніше виявилося, цю провокацію для героїв нашої сьогоднішньої статті підготувала сама Осадча. Саме вона вирішила влаштувати ведучим «Танців з зірками» випробування.

«Вечер премьер-2019»
«Вечір прем’єр-2019»

Телеведуча помітила, що співачка бачила вже досить багато танців на зірковому паркеті, після чого запитала у неї, чи освоїла вона вже якісь з них. Виконавиця скромно сказала, що хореографія — не найсильніша її сторона. Тоді-то Катя і змусила її танцювати, та ще й з власним чоловіком.

Юрий Горбунов не упустил момент и прикоснулся к «сокровенному» Тины Кароль
Юрій Горбунов не упустив момент і доторкнувся до «потаємного» Тіни Кароль

В результаті новоспеченої парочки довелося виконати віденський вальс, макарену і навіть танець маленьких каченят. Руки Горбунов розпустив відразу ж.

Як це було — дивіться нижче.

Мрієш побачити ТИНА КАРОЛЬ та Юрій Горбунов на паркеті #танціззірками? 😉На «Вечорі прем’єр» Катя Осадчая підготувала непросте танцювальне завдання. Дивись віденський вальс у виконанні твоїх улюблених ведучих 💃

Opublikowany przez Танці з зірками Czwartek, 26 grudnia 2019

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.