(Відео) Життєстверджуючий кліп: Тіна Кароль – “Здатися ти завжди встигнеш “

Тільки така людина, як Тіна Кароль, яка сама пережила багато потрясінь в житті може так чуттєво і проникливо виконати цю пісню.

Коли вам погано або ви переживаєте якесь потрясіння, також розчарування і не хочеться навіть жити, завжди звертайтеся до молитви або прослухайте цей сповнений життя відео кліп.

Тільки така людина, як Тіна Кароль, яка сама пережила багато потрясінь в житті може так чуттєво і проникливо виконати цю пісню.

Ця тендітна жінка знайшла в собі сили протистояти бідам, яки навалились на неї.

Так чому б і вам не піти приклади та почати боротися – здатися ти завжди встигнеш!

Відео: кліп “Здатися ти завжди встигнеш”

Обов’язково прочитайте пости, які залишили люди в соцмережах:

“Пару років тому ця пісня і слова не дали мені впасти духом, і підтримали мене. Багато плювків в обличчя і багато ляпасів довелося стерпіти, поки не довів свою правоту. Погано, коли перестають вірити в тебе і ти на межі. Коли стоїш взимку на 10-му поверсі на балконі вночі й температура -10, в руці пляшка, дивишся в темряву і розумієш, що попереду так само темно й холодно у твоєму житті. Спасибі Тіні Кароль за цю пісню та у неї прекрасний голос! ”

“Пісня неймовірна! Коли я лікувалася від раку, було дуже важко. Я її весь час слухала, вона надавала мені сил і я впоралася! Дай Боже Тіні здоров’я і сил! Вона нескінченно талановита! ”

“Напевно єдина з українських виконавиць, пісні якої будуть завжди актуальні та популярні. Спасибі Тіна. “

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.