Шепелев зізнався, що дратувало його в покійній Фріске

Дмитро Шепелєв після смерті своєї дружини Жанни Фріске все одно залишається під прицілом журналіста.

Популярний телеведучий зізнався, що це ж дратувало його і в стосунках з Жанною, яка була в рази популярнішою, і репортери ходили за нею натовпами. Через це не було ніякої повноцінної особистому житті, і будь-які походи на вулицю перетворювалися на справжнє пекло і стеження. Про це сам екс-чоловік покійної зірки розповів в інтерв’ю Ютуб програмі “Макарена”.

Коли ми були разом з Жанною, я дуже сильно обпікся на цьому. Вона – ще більш публічна людина, ніж я. Ще куди більш впізнавана людина. Взагалі не розумів, у що втручаюся. Коли я зрозумів, що в наше особисте життя лізуть всі, кому не лінь, то мені від цього стало дуже страшно “, – зізнався Шепелєв.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Зараз телеведучий вже оговтався від смерті дружини, і вирішив будувати нові відносини. Його обраниця зараз – це телеведуча Катерина Тулупова. У неї є за спиною невдалий шлюб і дитина – ровесник сина Дмитра. Поки у них все в порядку, але від преси вони теж ховаються. Спільних дітей у пари немає, шлюб вони теж поки не уклали.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.