Наталя Могилевська розкрила правду про роман з мільйонером: новий коханий або чергова інтрижка

Відома співачка Наталя Могилевська вперше прокоментувала роман з мільйонером Олегом Рижовим.

45-річна співачка Наталя Могилевська ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. В одному з інтерв’ю артистка зізналася, що двічі намагалася побудувати сім’ю, але у неї не вдалося. Тоді Могилевська вирішила зайнятися собою і кар’єрою, а не будувати відносини.

Нещодавно відома співачка з’явилася в компанії імпозантного чоловіка на світському заході, що викликало велику увагу публіки і ЗМІ. Пара з’явилася на закритті київського тижня моди. Вони багато фотографувалися, трималися за руки і виглядали як закохана парочка.

Наталя Могилевська і Олег Рижов на закриття київської тижні моди
Наталя Могилевська і Олег Рижов на закриття київського тижня моди

Варто відзначити, що Олег Рижов – відома особистість і мільйонер. Він є кінематографістом, засновником київських бутиків Isaia, Billionaire, і власником салонів краси Backstage.

Могилевська зізналася, ким для неї є Олег Рижов

Після бурі обговорень і припущень в Мережі, Наталя Могилевська сама вирішила розповісти, ким для неї є Олег Рижов. Артистка опублікувала в своєму Інстаграмі пост, в якому розставила всі крапки над і. За словами Могилевської, Олег Рижов не її коханий, а друг і діловий партнер.

Варто відзначити, що в недавньому інтерв’ю Могилевська зізналася, що вона закохана і щаслива. Ім’я свого улюбленого співачка вирішила поки не називати.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.