Олег Винник вперше публічно розповів про своє перше кохання: його серце вкрала не Таюне

Улюбленець вовчиць Олег Винник публічно розповів про своє перше кохання, чого раніше ніколи не робив. Виявляється, його серце вкрала не Таюне.

Співак намагається тримати особисте життя в таємниці від шанувальників і настирливих журналістів. Він вважає, що повинен завойовувати увагу публіки виключно творчістю. Проте в ЗМІ вже неодноразово писали, що артист одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко.

Пара разом ще зі студентства, причому у них навіть є спільна дитина — син Юліан. Хлопчик зараз живе і вчиться в Німеччині, де Винник свого часу був зіркою мюзиклів.

Таюне, Олег Винник и его продюсер Александр Горбенко
Таюне, Олег Винник і його продюсер Олександр Горбенко

Варто відзначити, що і Таюне, і Олег ніяких коментарів з цього приводу не дають, але ж мовчання — знак згоди. При цьому в новому випуску «Танців з зірками», де герой статті танцює в парі з Оленою Шоптенко, він як ніколи розговорився.

В інтерв’ю перед виступом Винник розповів про перше кохання:

«Найважливіша річ — щоб кожен відчув, що таке справжні почуття. І я абсолютно впевнений, що потрібно добиватися людину. Мені чотирнадцять було, коли я в перший раз закохався. Моє кохання було невдалим — я її кохав, але вона цього не знала і на відчула до сих пір. Зараз, можливо, коли вона буде дивитися і слухати мої слова, задумається, що “я щось пропустила у своєму житті”».

Олег Винник
Олег Винник

Звичайно, слова співака не могли залишитися без уваги мільйонів прихильниць, які відзначили, що, мабуть, мова про якусь дівчину, яку він зустрів ще задовго до Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Не менш бурхливу реакцію викликав і віденський вальс у виконанні Олега і Олени. На цей раз пара почула більше похвали від суддів, ніж в минулих ефірах, причому їх старання також відзначили телеглядачі. Судячи з усього, з такою підтримкою у Винника та Шоптенко є всі шанси поборотися за кубок в фіналі.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.