Потап зізнався, що не хотів приймати нагороду від Зеленського: несподівана заява

Одним з головних досягнень в житті репера Олексія Потапенка за 2020 рік, безумовно, можна вважати отримання державної нагороди - звання Заслуженого артиста України.

Його презентували чоловікові на День Незалежності України 24 серпня цього року. Детальніше про свої емоції в цей момент він поділився з Катериною Осадчою з програми “Світське життя “.

Катерина Осадча поцікавилася у шоумена, як він відреагував на вручення йому звання заслуженого артиста України Володимиром Зеленським на День Конституції. Більш того, телеведуча нагадала Потапу, що ще кілька років тому він запевнив її, що не прийме нагороду.

Чоловік Насті Каменських уточнив, що тоді мав на увазі звання “народного артиста України ” і його він як і раніше приймати не збирається. А ось що стосується заслуженого артиста, то йому було дуже важливо отримати цю нагороду, як першого українського реперу.

Але, як виявилося, очікувана нагорода не вибила музиканта з пантелику. Він зізнався, що в наступні кілька днів, у вільний від роботи час, зустрічався з друзями і “обмивав ” це досягнення трьома літрами вина.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?