Стогне як поранена вовчиця: Гоген Солнцев розповів про постільне життя з дружиною-старенькою

Епатажна пара - молодий Гоген Солнцев і його вже давно сива бабуся Катерина Терешкович не перестають дивувати публіку.

Ще недавно Терешкович в черговий сварці хотіла кинутись в вікно. Це помітили сусіди, які і стали свідками перепалки. Хоча два роки тому за цією парою з трепетом спостерігала половина Росії. Але, як і віщували злі язики, їм не вдалося зберегти любов всупереч віком і пересудів. Або все таки вдалося?

Нещодавно Гоген, забувши про недавню велику сварку, розповів підробиці занадто особистої стороні життя – про те, що відбувається в ліжку

Гоген Солнцев і Катерина Терешкович
Гоген Солнцев і Катерина Терешкович

За словами 39-річного Гогена Солнцева, його дружина нещодавно пройшла курси по інтимному етикету, результатом яких він виявився дуже задоволений. Запекла старенька Терешкович на цьому незвичайному навчальному курсі відкрила для себе нові горизонти в плані інтиму і не збирається зупинятися на досягнутому.

«Наша спільна життя з Катею схожа на американські гірки. Часом у нас не буває з нею близькості по кілька тижнів. Коли вона лежить в устілку п’яна, яка пристрасть може бути? Але бувають періоди, коли ми не вилазимо з ліжка », – ділиться Гоген.

Також епатажний шоумен Солнцев уточнює, що стогне його Катюша “як поранена вовчиця “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.