59-річна Олена Яковлєва зізналася, що робить пластичні операції у хірурга Гурченко: «Боюся старості»

Російська акторка Олена Яковлєва зізналася, що через страх старості регулярно вдається до пластики. Зірка «Каменської» — частий клієнт у пластичних хірургів і косметологів.

Героїня статті відома телеглядачам за багатьма кінороботами. Особливо варто відзначити фільм «Інтердівчинка», в якому вона зіграла головну роль молодої медсестри Тані Зайцевої, яка підробляє інтимом.

Зараз Яковлєвій вже 59 і вона продовжує зніматися в різних проектах. Нещодавно її запросили в програму «Врятуйте, я не вмію готувати», де вона розповіла, що свою першу омолоджуючу процедуру зробила в 39. Це була блефаропластика — корекція повік і зони навколо очей.

Елена Яковлева на шоу Отара Кушанашвили «Спасите, я не умею готовить»
Олена Яковлєва на шоу Отара Кушанашвілі «Врятуйте, я не вмію готувати»

Результат операції так їй сподобався, що вже тоді артистка знала, що звернеться до професіоналів ще не раз. Наступного разу Олена зважилася на омолодження в 41:

«Зробила кругову підтяжку обличчя у дуже хорошого лікаря, який робив операції ще в радянські часи. Він робив підтяжку Людмилі Гурченко».

Олена Яковлєва
Олена Яковлєва

Крім хірургічних втручань, Яковлєва не відмовляється і від уколів краси:

«Так, боюся старості. Легко ставлюся, але все одно боюся. Мені здається, що кожна людина боїться», — зазначила актриса.

Судячи з усього, зірка відкрита до експериментів як в кіно, так і реальному житті. Не так давно вона змінила зачіску, зробивши коротку модну стрижку зі рваною чолкою та подовженим волоссям з боків.

Новая стрижка Елены Яковлевой
Нова стрижка Олени Яковлєвої

Проте від звичного блонда Олена не відходить. Втім, шанувальники вже звикли бачити її з таким кольором, до того ж він, безсумнівно, їй пасує.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.