Віра Брежнєва натякнула на розлучення з Костянтином Меладзе: Еріка Герцег чекає не дочекається

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а тепер сольна співачка Віра Брежнєва натякнула на можливе розлучення зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Пара у шлюбі вже 5 років, але роман між ними почався ще задовго до весілля.

Ні для кого не секрет, що героїв статті звела саме робота — їхні шляхи перетнулися цілих 17 років тому. Тоді Віра пройшла кастинг в музичний проект Костянтина, де все і почалося.

Не можна не відзначити, що досить довгий час вони обидва були зайняті — Брежнєва була заміжня за бізнесменом Михайлом Кіперманом, а Меладзе був одружений на матері трьох його дітей Яні Сумм. Нарешті в 2015-му закохані розставили всі крапки над і, таємно зігравши весілля, після чого їх представники офіційно підтвердили цю новину.

Вера Брежнева и Михаилом Киперманом и Константин Меладзе с Яной Сумм
Віра Брежнєва і Михайлом Кіперманом і Костянтин Меладзе з Яною Сумм

З тих пір здавалося, що в їхній родині все ідеально, проте в мережі ще в минулому році почали з’являтися чутки про те, що продюсер закрутив роман з новою підопічною — молодою блондинкою Ерікою Герцег, яка стала учасницею «ВІА Гри».

Пізніше Віра заявила, що ні про яке розлучення і мови не йде, адже між подружжям все в порядку. При цьому багато хто до цих пір упевнені — саме вона ініціювала відхід Герцег з групи.

Вера Брежнева и Эрика Герцег
Віра Брежнєва і Еріка Герцег

І ось днями Брежнєва опублікувала у себе в Instagram короткий ролик, де вона позує в білому платті, чорних босоніжках і сонцезахисних окулярах.

Увагу підписників привернув підпис поста:

«В телефоні стільки відео і фото. Стільки спогадів, які спливають, коли ти їх дивишся. Зараз в стані невизначеності перед можливою другою хвилею ці спогади дуже гріють».

Меладзе и Брежнева
Меладзе і Брежнєва

Виходячи з написаного, на такі ностальгічні думки співачку наштовхує ймовірність чергового карантину через пандемію коронавірусу. Однак деякі побачили в словах Віри інший посил, пов’язаний з її шлюбом з Меладзе, а ми подивимося, що ж буде далі.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.