Галина та Микола Вороніни: як роль в кіно переросла в службовий роман

Цілих одинадцять років в сумі тривав знімальний процес ситкому "Вороніних ".

Такі величезні витрати часу, зусиль і грошей відбилися великою популярністю і високими рейтингами. Актори, які взяли участь у зйомках серіалу, стали знаменитими на всю Росію і далеко за її межами.

зйомки Вороніних
зйомки Вороніних

Нещодавно фанатів сколихнула новина про смерть актора Бориса Клюєва, який зіграв в серіалу головну роль глави сімейства Миколи Петровича. За життя його нерідко сватали до Галини Іванівни – його серіальної дружині. Роль Галини Іванівни зіграла Анна Фроловцева.

Як виявилося, Фроловцева і Клюєв крутили роман не тільки на знімальному майданчику, а й за його межами

Галина Іванівна і Микола Петрович
Галина Іванівна і Микола Петрович

Актриса, виконуюча роль Галини Іванівни, зізналася, що Борис Клюєв став для неї рідним людиною за час дружби і роботи над одним проектом. Також актори разом відпочивали на курортах у вільний від зйомок час. Шанувальники сподівалися, що персонажі будуть разом не тільки на майданчику, а й в реальному житті.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.