Це мені дуже імпонує: Надя Дорофєєва стала обличчям нової футуристичної лінійки Puma

Надя Дорофєєва з відходом на сольну кар'єру стала дуже популярною в молодіжному середовищі. Цим не могли не скористатися рекламодавці.

І вчора стартувала нова рекламна кампанія нових кросівок світового бренду Puma. Це унікальний продукт, створений з напрямком в майбутнє.

І що найприємніше – героїнею рекламного міні-фільму стала наша Надя Дорофєєва.

Команда Пума постійно дивує світ креативом в подачі своєї високоякісної продукції. На цей раз для презентації кросівок RS2K вони зробили міні-фільм з майбутнього.

Надя Дорофєєва в рекламі Пума
Надя Дорофєєва в рекламі Пума

Надя свої враження описала так:

Я щаслива і пишаюся стати обличчям цієї неймовірної футуристичной колекції Puma 🔥
Полетіли в 2000-е в нових кросівках RS-2K від улюблених @puma. Як вам ролик?

Надя Дорофєєва в рекламі Пума
Надя Дорофєєва в рекламі Пума

Ролик дійсно вражає і бренд зробив правильний маркетинговий хід, вибравши українську знаменитість – Дорофєєва не менш популярна в Росії, Казахстані та інших пострадянських країнах.

А на заході тепер дуже зацікавилися цією красивою дівчиною, яка, до того ж, і непогано співає. Тільки за день рекламної компанії кількість передплатників у Дорофеєвої зросла майже на півмільйона. З чим ми її і вітаємо!

Напевно, і ми заглянемо в майбутнє з Надею Дорофеєвої.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.