100 днів утримання: зять Ніни Матвієнко показав, як змінився після нового способу життя

Чоловік Антоніни Матвієнко Арсен Мірзоян оголосив марафон відмови від алкогольних напоїв.

Без спиртного він прожив уже сто днів, ніж сьогодні поділився зі своїми фоловерами в Інстаграм.

Цей час дозволив йому не тільки відмовитися від згубної звички, а й розвинути в собі нові таланти. Один з таких талантів – малювання. У публікації Арсен виклав начерк своєї гравюри. Він зобразив улюблену дружину Тоню Матвієнко, яка тримає в руках улюблений коктейль Мірзояна – Апероль.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і дочка Ніни Матвієнко Тоня разом вже три роки. Їх звів перший сезон проекту “Голос країни “, де вони разом дійшли до фіналу. Правда, тоді про їхні стосунки ніхто не міг подумати, адже у Арсена була сім’я. Незабаром він зрозумів, що любить Тоню, і пішов від сім’ї до неї. Зараз вони виховують доньку – Ніну, названу на честь бабусі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.