(Відео) 70-річний Михайло Боярський знепритомнів в лікарні на прийомі у лікаря

Відомий російський артист Михайло Боярський знепритомнів на прийомі у лікаря. Все сталося в міській поліклінііц Санкт-Петербурга під час медичного огляду.

У лікарню герой статті прийшов, щоб зробити щеплення від грипу. Він був бадьорий, всім посміхався і махав рукою. Як і будь-якого іншого пацієнта, доктор оглядав співака, промацував його лімфовузли на шиї, як раптом знаменитість втратив свідомість, вдарившись головою об стіну.

Боярский делает прививку от гриппа
Боярський робить щеплення від грипу

До кабінету тут же прибігла головлікар, яка і розповіла, що при натисканні на лімфатичні вузли у Боярського просто підвищився тиск, так що його швидко привели до тями.

Незважаючи на те, що трапилося, Михайло Сергійович вирішив не відкладати задумане і все одно прищепився від грипу.

Зараз в Росії проходить масштабна вакцинація, в якій герой статті взяв участь разом з іншими діячами культури і зі своєю дружиною Ларисою Луппіан. В їх числі також опинилися гуморист Юрій Гальцев, актор Андрій Носков.

Михаил Боярский и Лариса Луппиан
Михайло Боярський і Лариса Луппіан

Виконавець ролі Д’Артаньяна після прийому у лікаря поспілкувався з пресою і навіть жартував:

«Як часто роблю щеплення? Та як дружина скаже, тоді і роблю», — сказав Боярський.

Проте він додав, що повинен бути здоровим для своєї сім’ї, тому намагається серйозно ставитися до свого здоров’я.

Боярский на приеме у врача
Боярський на прийомі у лікаря

Син героя статті Сергій дізнався про інцидент зі ЗМІ, після чого зв’язався з батьком і з’ясував, як він відчуває себе зараз:

«Йому стало погано під час медогляду перед щепленням. Може невдало натиснули на сонну артерію, перевіряючи лімфовузли, може тиск впав. Дійсно він поплив і на кілька секунд втратив свідомість. Вже все в порядку, почуває себе добре, так що приводів для занепокоєння немає», — підсумував спадкоємець легендарного артиста.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.