Вдова Йосипа Кобзона хоче отримати мільярди чоловіка, які він давав в позики за життя

Неллі Кобзон, вдова Йосипа Кобзона, хоче отримати мільярди покійного чоловіка. Їх він давав в позики багато років тому підприємцю Вагіфу Пейсахову, який програв взяті у артиста гроші в карти.

З картярем співак познайомився в лихі дев’яності — Вагіф тоді влаштовував зіркам гастролі у Ставрополі. Для Йосипа Давидовича він запам’ятався чесною та цілеспрямованою людиною.

Пізніше Пейсахов відкрив власну мережу магазинів брендового одягу, а на початку нульових він звернувся до Кобзона з проханням позичити кошти на розвиток бізнесу.

Вагиф Пейсахов
Вагіф Пейсахов

Спочатку свій борг позичальник повертав справно, справи йшли в гору, тому у знаменитості навіть і думки такої не було, що насправді Вагіф — завзятий гравець у покер.

Довгий час бізнесменові щастило, однак одного разу він програв в карти зайняті 25 мільйонів доларів дочиста. Пейсахов годував співака обіцянками все повернути до тих пір, поки вони не підписали договір позики з ініціативи Йосипа. Коли обов’язковий платіж вкотре був прострочений, зірковий кредитор звернувся в поліцію.

Иосиф Давыдович Кобзон
Йосип Давидович Кобзон

З 2016-му підприємця звинуватили в шахрайстві і засудили до шести років ув’язнення. Свій термін за гратами він відбуває і донині, а після смерті Кобзона в 2018-му його дружина Нінель подала судовий позов на стягнення боргу в розмірі 1 мільярда 595 мільйонів рублів (близько 600 млн гривень).

Нарешті в понеділок, 14 вересня Вагіфа Пейсахова визнали банкрутом і зобов’язали продати його майно в термін до 12 березня 2021-го. Судячи з усього, вдова Йосипа Давидовича домоглася справедливості.

Нелли Кобзон
Неллі Кобзон

Подружжя могло б в наступному році відсвяткувати 50 років весілля, проте на 47-му році спільного життя їх розлучила смерть артиста. Він помер через прогресування раку простати.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.