«Через нього страждає мій імідж»: Нікас Сафронов відмовився оплачувати ремонт зламаного 250-кілограмовим сином басейну

Відомий російський художник Нікас Сафронов відмовився платити за ремонт зламаного 250-кілограмовим сином басейну в Туреччині. Зірковий батько переживає, що Лука шкодить його іміджу.

Позашлюбний спадкоємець героя статті Лука Затравкін є піаністом, однак в пресі про нього пишуть все частіше і частіше аж ніяк не за його талант. Вся справа в зайвій вазі молодої людини.

Хлопець з дитинства страждав від ожиріння, при цьому один раз йому вдалося привести себе в порядок і у 18-19 він став виглядати дуже навіть спортивно. Протримавшись в такій формі пару-трійку років, Лука знову почав набирати кілограми.

Лука Затравкин тогда и сейчас
Лука Затравкін тоді і зараз

Залежний від їжі Затравкін вже досяг того стану, коли зайва вага може погубити його життя, а допомогти йому може тільки операція. Саме так вважають фахівці.

Нещодавно на відпочинку в Туреччині син Сафронова з розбігу стрибнув в дитячий басейн, в результаті чого пошкодив його. Тепер він повинен відшкодувати готелю збиток в розмірі 19 тисяч доларів і поки гроші не будуть виплачені, його не відпустять.

Лука Затравкин за роялем
Лука Затравкін за роялем

Як розповів художник, спадкоємець попросив позичити йому цю суму, але він відмовив у допомозі. Причина криється в тому, що Лука не реагує на поради батька:

«Якщо він живе своїм життям і не прислухається до моїх прохань, я не збираюся нести відповідальність за будь-які наслідки, пов’язані з його зайвою вагою. Досить того, що через нього страждає мій імідж», — висловився Сафронов в бесіді з журналістами видання Собеседник.

Никас с сыном Лукой
Нікас з сином Лукою

Художник пропонував Луці зробити операцію зі зменшення шлунку і видалення зайвого жиру, але той відмовився. Також Нікас додав, що якщо вже син знайшов кошти на поїздку і на дорогий готель, то зможе викрутитися і в цій ситуації.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!