Шанувальники не стримують емоцій. Время и Стекло натякнули на розпад групи

Популярна українська група «Время и стекло» представила нову відеороботу на пісню «Назавжди / Ніколи». За основу кліпу взяли архівні записи за весь час діяльності колективу. Глядачі зможуть побачити рідкісні кадри, закулісся зйомок, концерти, інтерв'ю артистів, починаючи з 2010 року.

Популярна українська група «Время и стекло» представила нову відеороботу на пісню «Назавжди / Ніколи». За основу кліпу взяли архівні записи за весь час діяльності колективу. Глядачі зможуть побачити рідкісні кадри, закулісся зйомок, концерти, інтерв’ю, починаючи з 2010 року.

Сюжет кліпу розгортається на те, що учасники групи Олексій Завгородній і Надя Дорофєєва сидять на лавці і дивляться на екрані архів. При перегляді цих кадрів, артисти дозволяють собі не стримувати сліз.

Ця нова робота дуже стурбувала шанувальників групи. Вони побачили тут натяк на розпад «Время и стекло». Зокрема, в коментарях вони припускають, що цей кліп, стане прощальним в історії дуету.

Ще більше підливає масла в вогонь той факт, що в фіналі відео солісти розходяться в різні боки, відпускаючи руки один одного. Крім того, назва нової пісні значиться, як «Час минув».

Але все ж численним фанатам нема за що хвилюватися, адже пісня, як і кліп, про любов.

До речі, ідея створення відео на цю пісню належить фанатам. Вони під час туру оцінили «Назавжди, ніколи» і попросили артистів зняти кліп.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хвилинка ностальгії. Як склалася доля ведучих програми На добраніч, малюки.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк потрапила в лікарню.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.